Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeszcze powiela te swoje farmazony. Jak leciało na 2.xx to oddałem 1/3 pakietu po 1.85 a średnia miałem wtedy 32gr To był mój najlepszy strzał w tamtym roku. Za zysk dobrałem trochę z rynku a później objąłem wszystko co mogłem w emisji z pp po 22gr więc średnia została bardzo niska. Na ten moment papiera nie mam a wszystko oddałem z zyskiem :) Może coś wezmę jak znów zleci poniżej 20gr ale jakoś specjalnie się nie ślinie bo siedzę na cdr (średnia 180) 11bit (średnia 170) i to pozycje long w które wolę wrzucić wolne środki. Tu ewentualnie kilka k pln i to max