Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czyli dziennie niecale 51 tysiecy sprzedazy z tego punktu, wedlug moich szacunkow. Myslisz, ze to dobry szacunek, mnozyc dziennie sprzedaz razy srednia arytmetyczna cene sposrod wszystkich ofertowanych produktow?
W ogole ostatnio spojrzalem na acfixa na allegro, bo myslalem z poczatku ze clima set lepiej sobie radzi (topowy produkt clima set jest na drugim lub trzecim miejscu sposrod podobnych produktow) a wychodzi na to ze topowy produkt acfix sprzedaje sie lepije i jest zdecydowanie na drugim miejscu, wyprzedza go tylko FixClima, widac ze sprzedaz acfixa maja bardzo rozproszona. Jestem spokojny o przebicie przychodow 2q2024, kiedy wynosily 8 447. Biore to za benchmark, chociaz malo ambitny benchmark to mi wystarcza, bo kurs zachowuje sie, jakby nie wierzyl ze wyniki moga byc w ogole powtorzone. :) No to mi wydaje sie, ze beda conajmniej powtorzone, nie bede pisal wiecej. Czas reszte rozstrzygnie. Pozdrawiam.