~Drab

Dlaczego? Jest wiele powodów zapewne. Był wzrost mocny i liczyli na pogodę ale nie wyszło i pogoda była tragiczna... byłem w wielu sklepach zapytać czy zauważyli pracownicy spadki odwiedzin klientów i powiedzieli, że nie i nawet mogło wzrosnąć, bo ludzie chodzili zamiast na dworze, to w galeriach. Moim zdaniem, to gó.no prawda, bo pracownik nie zauważy spadku ze 100 klientów na 90 raczej i w sumie, to niepotrzebnie tam polazłem. Są shorty i są napalone na spadki żeby dociskać ile wlezie. Ktoś pozwala na te spadki i na pewno nie dlatego, że trend ma się odwrócić ale dlatego, że mają także w tym interes. Pierwszy raz teraz tak na pełnej widać, że jest zmowa i była cały czas ale nie była tak widoczna i była na korzyść wzrostów. Czy to ze względu na chęć dokupienia akcji na dugi termin czy dla dywidendy, to już temat raczej do rozmyśleń ale jest przestrzeń i leci. Dla mnie to jest śmieszne, mimo że nie jestem zadowolony. Jeżeli nie są to środki na życie, to czym się przejmować jakoś bardziej...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.