Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zgadzam się, że „Hemp Wujaszek” rośnie mimo trudnej sytuacji większych graczy na rynku. To bardzo dobry znak, który może zapowiadać, że spółka z branży konopnej zyskuje na wartości i może wkrótce ich przegonić. Możliwe pozytywy to: - rosnące zainteresowanie inwestorów sektorem konopnym, - potencjalne nowe umowy i pozwolenia na import lub produkcję, - pozytywne wyniki finansowe i rozwój projektów upraw, - wzrost popytu na produkty z konopi medycznych i CBD, - wsparcie ze strony regulacji i instytucji. To może być moment przełomowy, więc ja od dawna mam tę spółkę na radarze. To moja osobista opinia i nie stanowi rekomendacji inwestycyjnej ani namowy do zakupu akcji. Pozdrawiam posiadaczy