Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wszyscy którzy to kupili kilka lat temu pod kardioznacznik i nie sprzedali po drodze tylko trzymają do dzisiaj są mega zarobieni na ...robotach a praktycznie cały kapitał zainwestowany początkowo został już zwrócony tylko z samej dywidendy. Po wczorajszych zapowiedziach wiemy już z dużą dozą prawdopodobieństwa,że roboty dadzą jeszcze sporo zarobić w perspektywie dwóch lat, a potem prawdopodobnie dojdzie do tego wszystkiego kardioznacznik...dla mnie mega...Ci co wchodzili w okolicach 200 a dla nich horyzont rok, półtora czekania na kardio to kosmos stąd te lamenty i żale na wątku.Ja wypowiadam się ze swojego punktu widzenia,czyli kogoś kto wchodził tu pięć lat temu,dla mnie teraźniejszość i przyszłość jest tu mega.