Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiesz jaka jest mentalność ludzi... pazerność i chciwość to jest mentalność ludzi!!!
Jak Ci jeden z drugim pisali - nie kupuj trupa choć by dawał zarobić 1000% to odpowiedź jest jedna... nie będziesz mi mówił co mam ze swoją kasą robić !!! i ok. rób co chcesz... Twoja sprawa - ale pamiętaj "inwestowanie" wiąże się z ryzykiem !!!
Jak teraz ci pisze jeden z drugim że umoczyłeś człowieku to Ty piszesz że się ktoś cieszy z nieszczęścia innych...
Nie cieszę się... generalnie mam to gdzieś... generalnie każy kiedyś umoczył... mam tylko nadzieję że nie zaciągnąłeś kredytu, nie zastawiłeś domu czy mieszkania i nie uwaliłeś pieniędzy odłożonych na wakacje... na tego pewniaka... bo co ty teraz powiesz żonie!? Bo ja to już setki razy czytałem na tym forum...