~Gracz

Wiesz jaka jest mentalność ludzi... pazerność i chciwość to jest mentalność ludzi!!! 

Jak Ci jeden z drugim pisali - nie kupuj trupa choć by dawał zarobić 1000% to odpowiedź jest jedna... nie będziesz mi mówił co mam ze swoją kasą robić !!! i ok. rób co chcesz... Twoja sprawa - ale pamiętaj "inwestowanie" wiąże się z ryzykiem !!! 

Jak teraz ci pisze jeden z drugim że umoczyłeś człowieku to Ty piszesz że się ktoś cieszy z nieszczęścia innych... 

Nie cieszę się... generalnie mam to gdzieś... generalnie każy kiedyś umoczył... mam tylko nadzieję że nie zaciągnąłeś kredytu, nie zastawiłeś domu czy mieszkania i nie uwaliłeś pieniędzy odłożonych na wakacje... na tego pewniaka... bo co ty teraz powiesz żonie!? Bo ja to już setki razy czytałem na tym forum... 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.