~Krzanu1988

Po co tyle szumu.. co będzie to będzie.. nikt nie ma wpływu na to w którą strone pójdzie kurs, no chyba, że ma się mln utopione w jednej spólce to tak.. nie ma co naganiać ani w jedną ani w druga stronę. Warto rozmawiac merytorycznie.. A nie być żałosnym jak takich tu dużo, że gdy tylko pisałem, że nie ma spółka wyników to mnie niemal nie zjedli żywcem. A gdy mówiłem by podali fakty to była cisza. Jak rosło ego wzięło im górę, a teraz gdy spada to na forum nastała cisza. Było, że zaraz 16.. nie sprzedawać bo będzie 20.. a tu bliżej do 12. Miała być kolej i pytam gdzie jest ?Liczą się fakty dokonane a nie niezrealizowane. nawet gdyby było 1mld w kontraktach na kolej to wg. mojej oceny nie wpływa w żaden sposób na wycenę spółki, ponieważ nie ma gwarancji, że Mirbud wykona prace w zakontraktowanej kwocie.. Nie ma doświadczenia w tej branży, a znając marżowość z budowy dróg to nie można się cudów spodziewać. A co jeśli stracą na tych kontraktach.. znowu nastanie cisza na forum tak jak teraz gdy naganiacze na wzrosty ucryichli bo kurs spada. Szanujcie czyjeś pieniądze bo każdy chce zarobić. A że ktoś ma bufor zysku to nie oznacza, ze inny ma stracić bo wejdzie na górce na która naganiacze naganiają, że jeszcze na tyle i tyle pójdzie do góry

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.