Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jednak nie macie bladego pojęcia o giełdzie. Na giełdzie zginiesz z jednym kontem maklerskim i każdy mądry akcjonariusz o tym wie:):):) A wy wiecie najlepiej ile akcji mam!!!! Smieszni jesteście to w najbliższym czasie się okaże!!!!! Życzę wam żeby kurs poszedł na złotówkę a nawet 2zł Bo sam zarobię kupę hajsu!!!!!! Tylko szkoda mi tych co stracą kasę!!!! Bo ja już zarobiłem na giełdzie w moim życiu wystarczająco swoje!!!!!!!!!!!!!!!! I czas już przestać zarabiać na slabszych. GRAJMY UCZCIWIE WSZYSCY!!!!!! JEŻELI MEDTECH SOLUTIONS SA MA WZRASTAC TO NIECH WZRASTA UCZCIWIE!!!!!! A NIE ŻEROWAĆ NA SŁABSZYCH!!!!! JA TYLKO WYJAŚNIŁEM WSZYSTKIM JAK TO WYGLĄDA!!!!!!