Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wytłumacze w jeszcze łatwiejszy sposób Jeżeli posiadam 800tys akcji sprzedając wam teraz po 35gr Jestem i tak do przodu o 800tys akcji które dostałem extra na konto :):):):) Więc tak naprawdę nic nie tracę. 05.06.25 Jeżeli miałem 800tys akcji razem na kontach to upoważnia mnie do kupna 3.2mln z emisji po 0.10gr Więc kupując teraz akcje odkupisz odemnie 3 razy drożej a ja za Twoje pieniądz kupię sobie 3.2mln akcji:):):):) Plus 800tys akcji będę miał które dostałem extra na konto Więc jak uważasz zrobisz po swojemu. Chcę być uczciwy i uświadomić Ciebie za nim zrobisz krok!!!! Wybór należy do was!!!!! Piszę to po Bożemu i uczciwego SERCA żebyście byli świadom!!!!! Pozdrawiam:):):):)