Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć Panowie i Panie. Życzę Wam żeby rosło jak na Ciasteczkach, ja dzisiaj opuściłem pokład. Jak to mówią, kupuj plotki sprzedawaj fakty. Nie wykluczam, że mogłem się dzisiaj wyleszczyc jak na CZK ale i tak jest super. Branża perspektywiczna, P. Błasik wie jak robić biznesy i wprowadza na giełdę coś nowego, przykładem Klepsydra i dzisiejsze info tutaj. Życzę Wam powodzenia i dalszych wzrostów. Do zobaczenia, być może na tej spółce ponownie lub też na innych, jest kilka ciekawych. Z pewnością jeszcze spotkamy się na Juju, gdy dopuszcza serię Q do obrotu. Sorki za częściowe zgaszenie dzisiejszej sesji, ale kapitalizacja nadal śmieszna, więc kto cierpliwszy ode mnie, to też pewnie zarobi. Najlepszego!