Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jaki Ty teraz Kar mądry jesteś, słusznie, dzisiaj musiało być zaksięgowane, ale żeby tak było, akcje musiały być na koncie na koniec 03.06,(T-2) więc na przyszłość nie pisz mi proszę, ze względu na obopólny szacunek - mam nadzieję, co ja tutaj robie (w Medtechu) gdy piszę scenariusz zdarzeń i kursu akcji dla tych co się dzisiaj dali wmanipulować - ich akcje będą zaksięgowane 09.06 (bo weekend po drodze) a nie 05.06. Jeżeli dzisiaj kupowałeś-to wyrazy współczucia, a jeżeli sprzedawałeś - to auto-ocenę Ci pozostawiam. Giełda a w szczególnosci NC to wzloty i upadki na wierze, na łup szczęścia na infa które podają, na szansę, że faktycznie spóka da radę i że się dzięki inwestowaniu w jej cząstki (akcje) finalnie trochę wzbogacimy - nie jej kosztem, ale dzięki niej i naszej wierze.,Częściej kończy się to złudzeniami, ale czasem fortuna sprzyja - ale poza ewentualnymi rozgrywającymi którzy mogą mieć swoje intencje - gra jest czysta - nie ma tak, że jedni wiedzą coś na 100%, i wykorzystują niewiedzę tych drugich- to jak sprzedawanie zgniłego produktu w hermetycznie zamkniętym opakowaniu, którego sprzedający podmienił termin ważności na obowiązujący i spożywalny. Mam swoją etykę i mam nadzieję, że ją podzielasz. Kierujmy się rozumem, szczęściem, sprytem, ale nie okradamy ludzi. Wierzę Kar, że tak jak Pegaz, Dziubek 273 i kilku innych również Ty wolisz chodzić "Boso, ale w ostrogach" i móc spojrzeć w lustro na swoją twarz i się uśmiechnąć - choć super mieć "laczki" za 2 tysie i pieknego mysia - ale po "prawilnosci". Pozdrawiam