Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Synku, tobie cały czas ludzie odpowiadają merytorycznie, tylko ty nie przeczytasz uważnie, połowę przekręcisz, połowy nie zrozumiesz, a na koniec zasypiesz wszystko 20 bzdurnymi postami jeden po drugim. I w jaki sposób ktokolwiek ma z tobą wejść w dyskusję? Trzeba by było na etat się zatrudnić żeby się z tobą przekomarzać. No ja nie wiem jak to z tobą jest, ale ja bym za darmo nie siedział całymi dniami na bankierze wypluwając posty z częstotliwością jaką ty to robisz. Albo za tym stoją pieniądze albo lekkie upośledzenie :)