Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
na chwile obecną max 0,3 także steve2 długo tu z haka nie zejdzie, oczywiście że dalej obawiam się spadków, tu o wszsystkim zadecyduje WZA czy emisja dojdzie do skutku i po ile, najbardziej jestem zadowolony że osiągnąłem swój target zakupowy , steve2 kupił po 0,32 i zaczął pisać jakieś brednie o odpałach na 3zł, każdy może przeczytać co pisał, a ja spokojnie czekałem i się doczekałem, nie wem czy steve2 kiedykolwiek zejdzie z haka, może kiedyś, ja tu tylko spekulacyjnie na kółko, a na dłuższą mete to tu się może wszysko wydarzyć