Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
steve2 tylko mi dziś nie pisz, ze cie nie ostrzegałem przed takim zjazdem, piszę ci od roku czasu odkąd nabrałeś po 0,32 że będzie dużo dużo taniej, przed takim zjazdem cie właśnie sotrzegałem , ja już na pokładzie poniżej 0,2 , teraz jedziemy na tym samym wózku, apropo , nie no 1000% to tu raczej nie będzie ale sporo będzie można tu wyciągnąć, pozdro dziubasku , znikam z forum, swój targer osiągnąłem, szkoda że mnie nie słuchałeś