Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem Ego ciekaw czy tak po będziesz tutaj jak będzie nasze?, a zapewniam Cię że będzie. Czy będzie cię stać na słowo sory nie miałem racji ? Wiem Ty chciałbyś, aby dziennie było do góry, ale tak to nie działa . Akcje z małym, nie mikroskopijnym ff ( 40k z groszem ) mają to do siebie że rosną i spadają bardzo szybko, tutaj jest ta różnica że spółka wyszła z kolosalnych problemów ( minus 100 zł z groszem na akcję ) parę lat temu na ponad plus 100 zł na dziś na akcję i to nie jest koniec ( niby oficjalnie, a ile nieoficjalnie pochowane po słupkach sam policz) Jak kupowałem pierwszy tysiąc po 7 z groszem, również tu i od znajomego maklera słyszałem - puknij się w głowę ( policz mi jaki procent i który bank Ci da na dziś ) , i jak dalej kupowałem makler mówi że kibicuje i że jestem cholernie cierpliwy. Wisz dlaczego , bo jestem tu ........... długo i już parę razy sugerowałem się wpisami takich ludzi jak Ty , miedzy innymi na LPP - dokąd firma co handluje szmatami może dolecieć ??? , było to od 50 do 100 , jak było po wyskoku do 400 to o hakach pisali po setki postów, a jak to wygląda nie muszę pisać. Dziś stary ENTER - kupi , ENTER - sprzeda jest mój jak również kasa i nie obchodzi mnie za bardzo czy Ty lub ktoś inny kupi czy nie, wiem co ja zrobię. Spółka zarabia i się obroni wcześniej czy później . Ło dużo tego klikanego słowa . Pozdrawiam Wszystkich .