Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cały czas wszystko się zgadza z tym co pisałem tylko jedno przeoczyłem. Pisałem że będą musieli kogoś przekonać żeby wziął papier i mu dać niemalże gwarancję zarobku. A oni sami wezmą. Więc tu się trochę sytuacja zmienia bo jak dla siebie to im taniej tym lepiej. Ale emisja po mniej niż ok 8-10 chyba nie ma racji bytu bo kasy trochę potrzeba. Więc na moje oko będzie tak. Emisja po nie mniej niż 8 zyla, to da im 80 baniek. Kurs wyrówna do tych 8 szybko. Wtedy będzie czas na dobre infa w tym dokończenie projektów. Przed premierą kurs doleci min do 20, wtedy będą zarobieni razy 2 do 2,5 od ceny po jakiej wzięli. No nic trzeba próbować się w dobrym momencie podczepić. Na razie kurs do walnego raczej nie ruszy do góry. Muszą uchwalić cenę emisyjna powyżej rynkowej. Nie może być za wysoko bo wtedy zarobek mniejszy później. Prosta matematyka. Mamy prawie 2/3 papieru u osób prywatnych. Nie ma opcji, grają swoją grę pod swój zysk.