~Kubańczyk

Ja też nie mam nic merytorycznego do dodania, ale zgadzam się z Twoim wpisem.
Jednak siedzę nadal i czekam w nadziei czy się coś ruszy, co jest głupie :D przecież zawsze mogę sobie wskoczyć jak faktycznie coś się ruszy. Jakbym za tą lojalność miał coś ekstra ugrać :) Najprawdopodobniej połowy pakietu się pozbędę przed premierą i pewnie odkupię po premierze, żeby się nie nadziać się na jakieś -20%. Co do hype to niby kręci się, ale Ci streamerzy to wielkiej jakiejś oglądalności nie mają, wpisy na twitterze też tysięcy polubień nie otrzymują... Szału nie ma i raczej już nie ma czasu, żeby nagle gra przed premierą zyskała na popularności. Obawiam się, że będziemy się tutaj kręcić w okolicach 210-220 do premiery i później mimo sukcesu może być zjazd, który później mozolnie będzie odrabiany. Jak mam trzymać akcje kupione po 210 dłuższy czas temu i kręcić się w tych okolicach w oczekiwaniu na raport za Q2, który będzie pewnie w sierpniu to chyba lepiej zrobić skok w bok z kapitałem i wrócić jak faktycznie nastroje zrobią się weselsze. pozdro

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.