Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No nie wiem ...realizacja zysków? Inwestorów którzy kupowali poniżej 200 pod premierę..? Brak sentymentu do spółki ...? Brak dużego kapitału... Fakt że przy bardzo mocnym szerokim rynku 11bit spadało przez 10 sesji ? A może to że po ostatniej premierze spadli o 83% ? A może to że przed premierą FP2 średnie obroty na sesję to 30 milionów a teraz nie może przebić 2 ?? Praktycznie zerowe zainteresowanie spółką?? Nawet jeżeli byłem będzie niebywale udana to nie gwarantuje że duży kapitał zainteresuje się spółką a chciałbym zaznaczyć że ulica tutaj góry są nie szarpnie .... A może to że wzrost pod FP2 był budowany na wysokich obrotach przez 41 sesji a teraz 14 sesji przed premierą mieliśmy 2 M obrotu i spadki jeszcze w poniedziałek i wtorek ...? No nie wiem kolego .... wybierz sobie ....ale jeżeli masz inne zdanie to chętnie wysłucham . Bo jeżeli założymy że premiera będzie tak samo udana jak FP2 to 16 Czerwca w poniedziałek co ....? Zjazd o 80 %