Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wpychaj w moje palce słów, których nie napisałem. Były olbrzymie przesłanki, że Spółka zostanie przejęta i ściągnięta z giełdy.
Przeanalizuj jak się wtedy sprawy miały (raporty, komunikaty, zawiązanie porozumienia), Nie pisz, że podałem konkretną cenę, bo to jest co najmniej niepoważne. Jeśli piszę coś na forum to nie jest to rekomendacja tylko moje przemyślenia, wnioski lub ew. pytania. Więc nie rozliczaj mnie ze swoich inwestorskich niepowodzeń twierdzeniami, że się kompromituję. W danej chwili ja na forum widzę takie osoby, ale z uwagi na grzeczność zachowam ich nick dla siebie, choć pewno się domyślasz (jeden z moich wniosków).