Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wszystko rozumiem ale nie jestem w stanie wyobrazić sobie, by codziennie siedzieć na forum, pisać głupoty sam ze sobą, ewentualnie kłócić się sam ze sobą ale przede wszystkim popierać własne posty pod różnymi nick'ami. Był taki okres, że śledziłem bardzo aktywnie konto takiej osoby, która sama ze sobą pisała, to samo IP a różne nick'i. Nie rozumiem po co ktoś marnuje kilkadziesiąt minut dziennie, codziennie, przez wiele tygodni czy miesięcy gdy nic z tego nie ma...
Jakby mi za to płacono albo bym coś na tym zyskał ale tutaj... ??
Oprócz tego, że ludzie są jacy są to myślałem, że może jest w tym głębszy sens? Może coś się na tym zyskuje albo dostaje? Może jednak za to się płaci a nie, ze ludzie tacy są sami z siebie i dla siebie....
Naprawdę nie ma w tym żadnej głębi... ? Tylko zwykła ludzka... - serio... ?