Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do _Żorż_ nie oczekuję spełnienie żadnych obietnic. Pamietam obietnicę Dudy: kwota wolna od podatku 80 000 zł, nawet pokazał teczkę z rzekomo gotowym projektem ustawy. Po wygraniu wyborów, żaden projekt nie został naweł złożony. Ja po prostu nie chcę powrotu do systemowego złodziejstwa publicznych pieniędzy, rozdzielania pomiędzy polityków domów w Warszawie, czy środków z funduszów mających służyć ofiarom przestępstw. Nie chcę kampani nienawiści w mediach publicznych przeciwko aktualnym wrogom władzy (lekarzom, LGBT, migrantom, organizacjom pozarządowym itd). Mogę tak długo wymieniać. Na końcu nie chcę prezydenta bandyty, alfonsa i cwaniaczka wyłudzającego mieszkanie od zdegenerowanego alkoholika. Słynny Pan Jerzy był moim sąsiadem z jednej klatki schodowej przez kilka lat - ul. Zakopiańska w Gdańsku. Jakoś nie wpadłem na pomysł żeby za kilka flaszek przejąć jego mieszkanie.
Co do moich decyzji inwestycyjnych i wpływy wyników wyborów. Tu akura całkowicie się z Tobą zgadzam. Jeśłi wygra alfons i będzie zwała na gieldzie, to pewnie też bym dokupił, gdybym miał wolna gotówkę.