Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W tym momencie mam prawie 5k papiera ze średnią ok. 18zł i stratą na ten moment ponad 50k zł. Tak więc oberwałem mocno, ale choć ryzyko duże to spróbuję ustać i zaryzykuję nokaut w postaci utraty wszystkiego. Na razie utrzyma się tendencja spadkowa, ale moim zdaniem nie odbiera tych akcji ullica. Tak więc powinno pojawić się tu jeszcze spore odbicie, lecz o poziomach z lipca zeszłego roku można zapomnieć. Spółka ma wiele problemów. Te problemy nie zakończą się od jednej dobrej informacji, Ja ryzykuję, a każdy powinien zrobić jak uważa. Nie kierujcie się tylko tymi bzdurami od tych nagonów na wzrosty i spadki bo nie mają one nic wspólnego z merytoryką...to zwykłe naganianie w kółko przez te same osoby.