~agencja

W ciągu raptem dwóch dni spółka publikuje rewelacyjne wyniki finansowe na Q1 z komentarzem o planowanych rekordowych przychodach i przywróceniu rentowności, informacje o podpisanej nowej umowie na 320 milionów złotych, a premier kraju ogłasza, że spółka będzie brała udział w budowie pierwszej polskiej EJ. Jeśli po takim ciągu to nie ma rosnąć przynajmniej przez kilkanaście sesji (ja nie mówię o wzrostach po 20%, tylko spokojnie po 2-3%), to nie wiem, jakich informacji wy oczekujecie. Że będą budować bazę na księżycu i to samodzielnie!?

Poważnie, ludzie jako przedsiębiorca, gdyby moja firma - relatywnie do skali i branży zaliczyła taki hat-trick w dwa dni to wspominałbym, ten czas przez następną dekadę jako "naprawdę dobry czas/dobry rok". Opamiętajcie się. Wypracowanie tego, co wy sobie odbieracie jako "o espi opublikowali" to jest wielka praca i dużo szczęścia, a nie kliknięcie myszką od niechcenia.

Ci, co piszą o korektach, przeszacowaniu, no dajcie spokój. Kiedy jak nie teraz jest czas, żeby tu był wzrost kursu i zainteresowanie inwestorów?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.