Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panie Rynek. Widze, ze sie orientujesz, wiec mam duza prosbe. https://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-rachunek-zyskow-i-strat/GREMPCO,Q Chcialbym zrozumiec jaki jest model bzinesowy grempco, w tym sensie, ze widze mnostow regularnych kwartalwo na plus, ale widze ze plus zsyku netto robiony jest glownie z pozycji przychody finansowe, jedcznosnie, nie widze w bilansie, zeby spolka sie zadluzala, caly czas jest na podobnym minimalnym poziomie, wiec wytlumacz mi prosze jak to dziala, jak oni zarabiaja i jak ksieguja te zyski? Dzieki, jestem akcjonariuszem, okolo 10k akcji.