Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"Ja shorta już mam zbudowanego w zasadzie już kolejne kółko robię i znam ten schemat po kursie kiedy fundy a nie ulica na nim pracuje."
mara12, proszę pochwal sie, ile na tym shorcie dzisiaj zarobieś, bo nie wiem jak ateraz jest dźwignia? Zarabianie na spółce, któa jest w trendzie wzrostowym, to naprawdę trudna robota. Z całą pewnością zakładasz shprta na każdym lokalnym szczycie i zamykasz zawsze w samym dołeczku. Po ile tym razem planujesz zamknąć tę pozycję?