Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
~WM [46.112.70.*]i widzsz misiaczku jak cię wyjaśniłem, plujesz na mnie na forum INVENTION a to ja mam nicka zarejestrowanego a nie tygdybym chciał robić to co mi zarzucasz to bym tak jak 99% was tutaj pisał na 1000 nickach bez rejestracji---- AKCJOINM powiem ci tak... misiaczku to możesz mówić do swojego lubego, bądz lubej, a nie do mnie! Bo świadczy to tylko o twoim niskim ilorazie inteligencji. Nigdzie cie nie obrażałem, a tym bardziej opluwałem, a to, że masz słabą głowę i nie przyjmujesz, krytyki to jest twój problem i może czas najwyższy go skonsultować z odpowiednim lekarzem! Jestem akcjonariuszem zarówno Polimexu ( zdecydowanie dłużej niż ty) i Inventionmed, choć znacząco zmniejszyłem ilość akcji, pozostawiając sobie tylko, jako ciekawostkę 50tyś. To co robisz na tym forum to jakiś armagedon .. robisz z tego forum totalny śmietnik. Normalny człowiek już nie czyta tych wszystkich twoich wpisów. Powiem ci tak, zrobiłbyś dużo więcej dobrego dla tego forum jakbyś wystawił sobie granicę... powiedzmy 3 postów na dzień. Byłoby to znacznie lepsze dla ciebie i dla nas wszystkich. A robiąc tu takie wysypisko ( gdzie tobie się wydaje, że robisz dobrze) nie dziw się , że ludzie cie postrzegają, jak postrzegają. Pamiętaj 3 posty dziennie i będzie dobrze