Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też nie jest to prawdą, gdzie widzisz granie pod wyniki? Raz idzie po wynikach zmiana, a innym razem pod wyniki, a jeszcze innym jak wcześniej, to głównie ze względu na długoterminową zmianę sytuacji ccc, innym jeszcze razem pod informacje napływające w trakcie... nie ma tutaj schemaciku jak dla dziecka, który chyba w swoim zadufaniu próbujesz ułożyć w głowie i uznać, że "chłopie, ja siedzę na giełdzie już długo i wiem jak to działa i tak to jest bo tak widziałem" (czy coś w tym stylu)