Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
no dobra niech Ci będzie, podaj prosze przykłady spółek (branża, nazwa), po których wejściu w akcjonariat byłbyś zadowolony.
rynek uczy pokory, w moim przypadku jest to proces ciągły: miałem cd red po 8 pln (sprzedałem po 7), miałem 11bit po 9, sprzedałem po 25, w 2022 byłem dumny z siebie gdy po 5tym kółku sprzedałem palantira po 15 gdy kupowałem po niżej 10 (to było i tak ok +50%), gdy poszedł na ponad 20 to sobie objecałem, że po tyle to ja kupować nie będę, a potem było wiadomo co...wyżej i wyżej i wyżej, teraz patrzę jak krąży wokół 120 i myślę sobie patrząc w lustro - schowaj ego do kieszeni. Nie wiem czy miałbym odwagę nie dotykać spółki gdy rosła z 20 na 120.
A przekładając na naszą perłę to nie byłoby tych rozmów gdyby nie to, że proces sprzedazowy trwa u nich 2-3 lata. Gdyby był krótszy to już byśmy byli na 1000. Ta spółka potrzebuje tylko więcej zadowolonych klientów i więcej usecas'ów. Ta spółka to rewolucja