Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dziękuje za odpowiedzi. Ja o wynikach i nowej linii wiem. Aż tak pochopnie to nie inwestuję, żeby nie sprawdzić podstaw. O nadchodzącej kampanii marketingowej nie wiedziałem, ale to niewiele dla mnie zmienia. Myślałem, że jest coś o czym nie wiem - na plus lub minus.
Ja też uważam, że spółka jest solidna jeśli chodzi o fundamenty i nie rozumem, skąd taka wycena, ale niestety nie mogę zostać z Wami, żeby się przekonać. Kurs leci po 3% na sesję i to jest kaskadowy wodospad w tej chwili. Z mojej analizy transakcji wynika, że to jest jakaś dystrybucja, na każde większe zlecenie kupna momentalnie ktoś wystawia sprzedaż, żeby tylko upchnąć większe pakiety bez konieczności wpisywania ich w arkusz czy stawiania zlecenia WUJ. A, a arkusz po stronie zakupowej jest właściwie pusty. Dzisiaj i tak nie mam czasu się tym zająć, ale jeśli do wtorku nie zmieni się trend to wychodzę, bo mam w tej chwili prawie 20% straty.
Cokolwiek będzie w najbliższych dniach, jeśli tylko poprawi się sentyment do spółki w przyszłości wśród inwestorów, albo ktoś przestanie sypać pakietami lub i jedno i drugi to ja Was wesprę swoją gotówką, bo ta spółka - jako przedsiębiorstwo - po prostu na to zasługuje, żeby w ogóle nie być "na groszówkach".
Pozdrawiam i życzę powodzenia - spółce i akcjonariuszom.