Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
miałem 11 K, po wynikach pchnąłem na lewe z zyskiem oczywiście bo kupowałem po 4,3- 4,5... dokupiłem PGM i T2P zgadnijcie ile jestem do przodu ?
strategia by kupować miesiącami, latami i czekać aż ruszy jest złudna... ona jest dobra dla spółek takich jak Cyberfolks, CCC gdzie nie ma dramatycznych kwartałów i jednorazowych strzałów jak tutaj. tu kwartał w kwartał lipa po czym sprzedadzą coś i wtedy jest wystrzał.... to dobre dla insiderów albo lepiej poinformowanych:)
wrócę tu z pakietem 2-3 razy większym ale kupionym poniżej 4 zł :) już się ustawiam powolutku
pozdrawiam