~rts

wolę żeby kurs rósł powoli i z przystankami na schłodzenie oscylatorów niż robienie z wykresu odczytu EKG. Ja jestem w stanie trzymać akcje długo ale muszę mieć powód dla którego to robię. Nie ma dla mnie znaczenia wahania po kilkadziesiąt % (nawet taka strata) bo mój cel jest inny. Mam nadzieję, ze zgodny z tym co się tutaj wydarzy w dalszej lub bliższej przyszłości.

Login trade bez wątpienia na chwilę obecną to spółka która spełnia moje kryteria pod względem AT i AF żeby mieć ją w portfelu na długi termin.

Pomimo, że zrobiłbym niektóre rzeczy inaczej np rejestracja zingflow w Europie lub w Polsce nie w USA chociażby po to żeby czerpać pieniądze na rozwój z dotacji na takie projekty i nie potrzebowałbym szukać ewentualnej kasy na rynku i tym samym rozwadniał kapitał. Jednak nie ma mowy na ten moment emisji więc nie wypada mi tego kwestionować i wchodzić w buty Zarządu bo jestem zbyt mały ;) Oby potoczyło si to wszystko tak jak sobie to zaplanowali z korzyścią dla nas wszystkich.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.