Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
technnik-at też by tyle chciał mieć ale on tyle akcji to nawet przed 5 lat nie przemieli wliczac to wielokrotne kupno i sprzedaż :)
dlatego musi płakać na forum i udawać, że zarabia wklejając przerobiona tabelkę :)
mam ochotę mu wkleić wartość swojego portfela to by zamknął ryjeczek albo otworzył go jeszcze głośniej, tylko nie wiem czy mi sie chce bawić w dziecinadę na anonimowym forum bankiera gdzie 90% to ludki z portfelem max 100 tys. zł a roszczenia i żale mają jakby obracali milionami