Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No tak,tylko płacz i zgrzytanie zębów, zamiast wziąć się w garść i działać. Szkoda im było po 250 na pełnomocnictwo to teraz mają straty 2 razy tyle. Każdy siedzi spokojnie i liczy że jakoś to będzie, no to ja wam powiem że nie będzie. Na spółce zarabia prezes z akolitami oraz grupa cwaniaczków, która robi fajne kółeczka ( fakt że dzięki nim wyszedłem na swoje, choć ja akurat kupowałem jak było tanio, to i straty miałem niewiele). Prawda jest brutalna, dajecie się strzyc to was strzygą.Jeżeli tutaj ma się cokolwiek zmienić to trzeba zacząć działać. Po pierwsze trzeba przyjechać. gromadnie na WZA i pokazać prezesowi swoje niezadowolenie. Niech nie sadzi bajeczek tylko skoro miał na wynagrodzenie dla swoich, ma mieć też dla akcjonariuszy - poruszyć kwestię dywidendy. Niech da też konkretny plan działania, łacznie z przewidywanymi zyskami oraz ich wykorzystaniem. To tak na początek.No i może jeszcze wyjaśni sytuację wszystkich spółek córek - po co ich tyle natworzył, czy do wyprowadzania pieniędzy czy był jakiś głębszy sens?