Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cieszę się że pomyliłem się co do spadków. Dziw mnie duży wziął nie widząc kilkunastu k mniej na rachunku i że kurs jest w podobnym miejscu.
Także są to oznaki tego że papier został wyzbierany od ludzi grających na szybką akcję, to na plus.
Cieszy fakt że jest tu merytoryczna rozprawka i są ludzie którzy zdefiniowali spółkę podobnie do mnie już kilka lat temu.
Ktoś tam pisał że niewielkim kapitałem da się zrobić tu ponad 1 zł kurs. Otóż temu naszemu koledze powiem że przy 1 zł to chętnie oddam z 50 k akcji ;) i policz ilu takich jak ja będzie, lekką ręką można policzyć że kilkudziesięciu.
A teraz tak serio, czy ktoś z grupy kolegów na forum wie coś na temat tych nieruchomości co zarząd pokazywał kilka miesięcy temu w jakimś raporcie? Co oni tam dokładnie z tym robią?
Szczerze jestem w stanie uwierzyć iż BHP na rynek niemiecki jest ważne, ale nie uwierzę że jest to przyczyna braku kontraktów. Powinien być jeden lub dwa w ciągu roku.
Pozostaje ufać że spółka powoli będzie mieć rozbudowywane swoje usługi i ma ambicje być większym, nie mam możliwości weryfikacji
Pozdrawiam