Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie należy frustrować się tym, że wciąż nie rośnie, tylko cieszyć się że nie spada. Zwłaszcza w kontekście wyników podanych w ostatnim raporcie. Przyznam, że to mnie zaskakuje. Moim zdaniem to nie są efekty spekulacyjne a to już dużo. Obecnych tu forumowiczów można policzyć na palcach jednej ręki. Ci co mają doświadczenie, grają pod coś lub coś wiedzą, nie siedzą tu i nie tracą czasu. Radę mam taką: olej jakiegoś tam Rtr J23 czy Jadzię. Polemika z nimi i wzajemne skakanie do oczu to dziecinada. Szkoda czasu. Tak na marginesie, to czasem mi się wydaje, że chciałbyś żeby wciąż spadało tylko po to żeby coś komuś na forum udowodnić. Nie warto. To nie z powodu takiej Jadźki jest nadzieja na poprawę. Ona pisze tu androny od lat. A zepsuty zegar, jak wiadomo, dwa razy na dobę wskazuje właściwą godzinę. Szkoda czasu, ale rób jak chcesz. Powodzenia!