Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ZNOWU POWTORZA WYBORY W RUMUNI
Lider prawicowej AUR George Simion powiedział w niedzielę po zakończeniu II tury wyborów prezydenckich w Rumunii, że według jego szacunków otrzymał o 400 tys. więcej głosów niż proeuropejski burmistrz Bukaresztu Nicusor Dan. Badania exit poll wskazywały na 10-procentową przewagę Dana.
“Jestem nowym prezydentem Rumunii. (…) Odniosłem zwycięstwo, jestem zadowolony z dzisiejszego głosowania” – oświadczył Simion.
Badania uwzględniają dane z godz. 20 (godz. 19 czasu polskiego) i nie obejmują diaspory.
Wyniki exit poll ośrodka CURS dają Danowi wynik 54,1 proc., a Simionowi – 45,9 proc.
TRZASK 30% NAWROCKI 30% SLAWEK/ BRAUN 30% BRAUN POWINNEN TEZ MARSZ ZORGANIZOWAC 25.05, I PRZEWROT MAJOWY Z MILION LUDA BY PRZYJECHALO BO LUDZIE MAJA CISNIENIE OSTRE KAZDY MOWI OSZUKALI I ZNOWU PO PIS I JAK TO WYNIKI ZNANE ODRAZU WIDAC ZE SONDAZE POWINNY BYC ZAKAZANE I NIKT NA II DRUGA TURE SIE NIE WYBIERA POZD. JESZCZE SIE OKAZE ZE FREKWECJA PONIZEJ 50% W II TURZE I WYBORY NIE WAZNE!
Powinno być 3 kandydatów w drugiej turze, żeby nie było skrajności Sondaże powinny być zabronione
ZNOWU DZUMA I TYFUS