Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dość wymowne.Tłum Polaków z flagami narodowymi pod budynkiem @EUinPL sprzeciwia się imigracji i odbieraniu suwerenności. Na budynku jest flaga tęczowa, ukraińska i UE. Flagi polskiej brak.
Skandal.
Jakiej flagi brakuje a jakie wisieć nie musiały na budynku Komisji Europejskiej w Warszawie?
Ukrainiec oburzył się na napis "Wołyń 1943 Pamiętamy". Pyta jak pamiętamy, skoro nie było nas na świecie wtedy. Oczywiście mnie wtedy nie było, ale żyły moje babcie, dziadkowie i wspominały te ludobójstwo. Gdy Niemcy napadły na Polskę też mnie nie było. Nie było mnie w 1655, gdy Szwedzi weszli do Polski i dokonali ludobójstwa....Nie było nas ,gdy ukrzyżowano Jezusa 2000 lat temu, ale też o tym mówimy i pamiętamy. Gdy rządził Faraon w Egipcie też nas nie było, ale wiemy jak rządził i że budował piramidy .