Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
musze przyznać że chociaż swój pakiet już dawno spisałem na straty to raporty dd wizualnie to od paru lat absolutna topka w branży wydaje sie mi że: a)prezes jednak coś potrafi i te pare lat temu nauczył się photoshopa żeby robić te raporty b)prezes dalej trzyma na pokładzie typa/typiare co mu te raporty robią (mam nadzieję że im chociaż za to należycie płaci bo jednak ich to odróżnia od reszty spółek i firm) jest też możliwość że to gdzieś zleca ale przy obecnej sytuacji firmy to bardzo wątpliwe