Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zdradzę Ci tajemnice, tylko nie mów nikomu bo będę wiedział że to ty. Ryvu jest oceniane jako char gpt jako spółka z największym realnym potencjalnemu wzrostu. Rekomendacje wzrostu ok 80%. Ja kupiłem akcjie pod rekomendacjie. Czy będzie tu 60zl nie wiem ale jestem tu kilka sesji i już kilka % mam. Obroty będą wysokie, spekulanci dopiero zaczynają się schodzić patrząc na ilość wpisów na forum jest jeszcze spokojnie. Widziałeś co się działo na Pure jak akcjie poszły 100% w kilka sesji. Tu bedzie podbitka ja jestem już zapakowany akcjami więc mogę zdradzić wam sekret że 50 przed wakacjami nikogo nie zdziwi