Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dzien dobry Panie Janie, odkurze troche watek i chyba niechlubnie przyznam sobie racje ) cos mi sie wydaje ze jednak wrobel pretenduje do orlich lotow, oczywiscie to dopiero poczatki ) i to jest wlasnie to o czym pisalem ze wyceny poszczegolnych spolek gamingu odbiegaja czesto od ich fundamentalnej wartosci a mnie chodzilo o znalezienie spolki ktora odbiega in minus i jak narazie widac znalazlem, a co do Pana uszczypliwych uwag jakobym siedzial na cig od dawna to jednak tak nie jest zaczalem zakupy calkiem niedawno w okolicach 1.6 ( niestety nie zapalalem sie na strzepniecie slabych inwestorow i nie udalo mi sie kupic akcji w okolicach 1,2 - 1,3 troche przespalem i wisialem jeszcze na cdr z ktorego juz wyszedlem w okolicach 230 zl... ta tak wiem mozna bylo drozej ale nie jestem rockefelerem ) Pozdrawiam pana jana