~Krzanu1988

Ty ciągle o jednym.. ja mam w dupie wasz kurs.. to nie jest temat mojej wypowiedzi.. Ja tylko ciągle podkreślam, że firma nie poprawia wyników i cały czas do tego się odnoszę. A tutaj pełno wróżbitów, ze w maju kurs osiągnie 20zł że 25 teraz byc powinno.... pytam to ile w końcu być powinno jeśli przez 4 lata spółka nie poprawila wynikow ? Mirbud jest ciągniony otoczeniem inwestycji w branżę w której funkcjonuje, a to czy wyjdzie z tego obronna ręką czy nie czas pokaże. póki co dużo szumu, ale efektów nie widać. Dlatego jaranie się poziomem kursu mnie nie interesuje, bo chcę prowadzić konwersację rzeczowo, a nie przyklaskiwac komus bo ma walor i mu kurs rośnie. Gratuluję i nie zazdroszczę. Podkreślałem wielokrotnie, że JHM spory kawałek tortu wnosiło do wyników, a tym roku ponad dwukrotnie mniejsza sprzedaz mieszkań. Nawet jeśli mirbudowi udałoby się w jego działalności osiągnąć lepsze wyniki to całokształt nadal będzie stał w miejscu, bo JHM mniej wniesie. jak myślicie dużo będzie tu cierpliwych gdy 5 rok z rzędu wynik będzie na tym samym poziomie. Nie sądze. Gdy był kurs a zanizony to mialo prawo rosnąc, ale juz jest napompowany i takie jest moje zdanie. kolej na wyniki. 22 sa za I kwartał wiec zobaczymy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.