Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
widzę, że wy albo przy jednym biureczku siedzicie albo szybko sie przelogowujesz na inne urządzenia po inne IP
jeden pisze o 5:51
drugi pisze o 6:07
myślicie, że ktoś jest tak jak wy naiwny by nie wiedzieć po co takie tekściki walicie, moi drodzy chłopcy o tej porze to ja czasem się kłade dopiero spać a wy już się o mnie martwicie, o moce STRATY na forum spółki która was nie interesuje i której akcji nie macie i ABSOLUTNIE nie chcecie mieć.
pozostawiam to do opinie tych normalnych uczestników forum o ile ktoś w ogóle czyta ten wasz bełkot
a jaj jest wam tak źle i macie takie kompleksy do mojej osoby to po prostu napiszcie tak jak pisze technik-at, że ja mam akcje brane po 50 groszy :)