Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A Ty zakładasz że ja to kupiłem na tej ostatniej górce? Wyprowadzę Cię z błędu: za niecałe 30k nazbierałem 0,17. Sprzedaż odbyła się 0,22/021. Takie sobie małe zarabianie dla rozrywki. Nic o tej sprzedaży nie pisałem bo nie chodziło mi o złożenie sprawozdania, lecz o wyrażenie zainteresowania invention. I dalej je mam bo już znowu przymierzam się do zakupu i i znów w tej cenie. A może się uda niżej, zobaczymy. To dość zabawne że naliczyłeś mi dwa haki a ja tymczasem nie widzę ani jednego. Ech Rafał... Może nie powinienem Cię wyprowadzać z błędu, ale lubię jak żywisz pozytywne emocje na mój temat. I spokojnego dzionka Ci życzę a także obfitej sesji której będą towarzyszyć pozytywne emocje.