zyga_1

Jak napisałem wcześniej, że "najmądrzejsi" piszą bzdury i powtarzają link dot. budynku w Bydgoszczy ,wiedziałem kto zaraz zabierze głos i...... stało się - uderz w stół, a nożyce się odezwą. Panie "mądry", kto normalny chwali się swoimi sukcesami finansowymi - tylko gołodu...c. Siedzisz całymi dniami przy komputerze ( całe forum Inwentiona ,to praktycznie TY) - widać masz dużo czasu, znaczy że jesteś, albo jakimś rencistą, bezrobotnym, albo małolatem na ciągłych wagarach. Chłopie, opamiętaj się, zamiast chwalić się wyimaginowanymi zyskami o których tylko śnisz, pisz sensownie na temat "wydmuszki", o której wiesz tylko tyle, że opublikowali zdjęcie budynku, w którym być może będą wynajmowali jakieś pomieszczenia. Napisz, czym obecnie zajmuje się Invention , bo czym chcieliby się zajmować to wiemy, oraz gdzie się dzisiaj mieści ta wydmuszka? Podobno budynek ze zdjęcia, które lansujecie ( ty i utopieni w Inventionie marzyciele) nie jest własnością tej "spółki" , piszę podobno, bo sprawa nie jest do końca chyba jasna. Budynek gotowy stoi już od roku, więc co stoi na przeszkodzie, aby go użytkować , tym bardziej ,że wszystkie odbiory zostały dokonane i zezwolono na jego eksploatacje?. I na zakończenie: wiem, jaka będzie twoja odpowiedź, więc nie wysilaj się i....... zamilcz. Sensowne myślenie nie jest twoją mocną stroną. Pozdrawiam1

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.