Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zachęcam do poczytania nawet na bankier wejsć wpisac ekoboź- komunikaty, zobaczcie ile mają zamówień na 2025 r. Ja policzyłem na prawie 51 mln.
Umowy:
17.stycznia - 12.195 mln
22.stycznia - 8,032 mln
27.stycznia - 3,420 mln
28.stycznia - 3,547 mln
05.marca - 4,797 mln
07.marca - 6,922 mln
21.marca- 8,718 mln
05.maj - 1,657
Wszystko wykonanie pod koniec roku, wiec za 4 kwartał będą mega wyniki. Bedzie rekord. na giełdzie się kupuje przyszłość, a wy mówiecie gorsze wyniki w 2024 niż w 2023 r o 400 tyś, to już jest nieistotne. Przed spółką świetlana przyszłosć. Do maja mają zamówień mega sporo, a gdzie do końca roku, myśle że ten rok i kolejny zapowiada się bardzo pozytywnie.
pozdrawiam i życze sukcesów. ja zbieram -opór wychodzi 2,30 tam się zastanowie nad sprzedaża