Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To żeśmy podyskutowali, jak zwykle. A coś merytorycznie? Odpowiadając, od końca: spadkiem nie jestem, tylko (bardzo) drobnym inwestorem. Zapewne nie mam co się równać z innymi tuzami tu obecnymi (tak wielkimi, że pilnują by na forum bankiera panowała prawomyślność i nikt nie pytał o rzeczy, o które pytać nie wypada, sic!). Dla kogoś to malutko, a dla mnie sporo - w praktyce zmiana auta. Wątpliwościami się dzielę wtedy, kiedy mam ochotę (choć rzadko, to średnio to tutaj wychodzi). Jasnowidzem nie jestem, nie wiem kto za ile kupował - odnosiłem się tylko do częstego tu argumentu (nie wiem czyjego, nie zwracam uwagi na tutejsze nicki), że kto kupił za x zł to już tyle zarobił. Staram się tutaj dyskutować normalnie, ale to coraz trudniejsze Tak czy siak, klasycznie: wszystkim nam wielkich zysków życzę! Żeby ulica, rynek i nawet zagranica dostrzegły ten papier, żeby wskoczył tam, gdzie jego miejsce (a ja idę do salonu po auto i jednocześnie mam na dalsze inwestycje