Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W tym pb.pl to sami "pajace" siedzą - gdyby mnie posłuchali (posłuże sie cytatem)
"Panie Redaktorze - chyba nie sądzi Pan iż będę zalecał sprzedasz. Wskaźniki były dobre i zachęcające - a teraz są jeszcze lepsze. Tak jak pisałem wcześniej cena docelowa (dla mnie) to 50-70 zł. A później zobaczymy jakie będą nastroje. Teraz zalecam "uśrednianie do góry". Jak wrzucicie jeszcze z 1 tyś to w ostateczności będziecie na ZERO - ale osobiście w to nie wierze. Jak jutro na otwarciu wrzucicie 1 tyś to przy tym tempie wzrostów możecie mieć 4 tyś. za 1-2 miesiące. WARTO ZARYSYKOWAĆ ?!?!?! ;>"
Te słowa pisałem jak Orco miało 25 zł za akcję (23.04.2009).
Nawet jak by teraz sprzedali mieli by ok. 50% ZYSKU. To ja nie wiem czy z takich osób warto się śmiać.
Ale każdy robi jak chce.....
Osobiście wydaje mi się że mam nosa i jakoś wychodze na zielono zawsze.
A to co napisałem o ULMIE to tylko MOJE ZDANIE! ! !
Pozdarwiam messiah84 :)