Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mieciu zadałeś pytanie i po kilku minutkach zlot forumowychciamajd już ci od razu odpowiada.
https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa
A ja ci odpowiem tak. SAM ICH BIUROWIEC wart jest 4 x więcej niż obecny kurs akcji na giełdzie to już to powinni ci odpowiedź na pytanie czy spółka jest warta zachodu.
W tych Centrum Badań i rRozmowu będą powstawać symulatory medyczne a to czy one będą sprzedawane wraz z szkoleniami dla lekarzy i studentów medycyny to już wyjdzie później. Ale jeśli już spółka zacznie skokowo przynosić zyski i przychody to już akcji nie kupić po 17 groszy czy 4 x drożej po ok 50-60 groszy ale może załapiesz sie bliżej 1,2-1,5 zł bo to jest mój poziom na który wyceniam tą spółkę.
Co do tematów wojskowych, Invention współpracuje z Sofblue gdzie ma większościowy udział a SBE robił Innolot/drony z WZL nr.2 oraz system jakim obecnie szczyci się spółka która przejęła ten projekt (po zmianie nazwy obecnie to MILISYSTEM czyli wirtualne tarcze strzeleckie) a więc w czym problem by w tym CB+R robili coś również dla wojskowości.
O czołgach napisałem prześmiewczo pokazując, że rynek jest śmieszny bo teraz wystarczy wspomnieć coś o wojskowości tak jak w 2020 o covidzie i spółki rosną po kilkaset % w kilka sesji :)