~Ewa

Ja myślę że masz 100% rację a dodałabym tylko to że Drump niby stracił 1miliard jak był prezydentem 2017/21 Teraz słuchy chodzą że jego UST obluzowało regulacje i coś tam jeszcze które banksterom ułatwiają chować kasę w rajach podatkowych więc on teraz mówi o Main Street a daje zarobić dużą kasę Wall Street? Ponoć White House robi leaks o cłach i WS inkasuje miliardy no i Drump&spolka On już ma na koncie 130 EO ale żaden jeszcze nie pomógł Amerykanom tylko dzienne bs które nic nie wnosi dla obywateli zadłużonych po uszy On nawet zaprosił Schwaba do gabinetu owalnego i mówi oh dałem ci dziś zarobić $6BLN Gadają jedno a robią coś odwrotnego Eliminują regulacje ale nie ujawniają jakie publicznie tzn że większość skierowana dla jego darczyńców multimilionerów których po zatrudniał w swojej administracji Drump ma dobre instynkty ale wystarczy że narcyza socjopatycznego pochwalisz i zmienia swoją pozycję 180 stopni Na koniec ja głosowałam na niego bo jest tzw mniejszym złem ale chaos jaki funduje obywatelom jest obrzydliwy A wracając kto będzie pracował w tych fabrykach to jego ludzie mówią że roboty więc skoro nie będzie nowych dobrze płatnych pracy to po co robić taki mess a żeby odwrócić uwagę ludzi od przekrętów jakie im serwuje

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.