Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No bez dwóch zdań patrząc na wykres można odnieść wrażenie, że rynek ma daleko w poważaniu fakt, że spółka za dwa/trzy lata będzie miała stabilne i gigantyczne źródło dochodu. Taki cdprojekt będzie miał wiedźmina 4 nie wcześniej niż pep 720 MW na morzu a tam byle zwiastun, grafika z gry, itp. powoduje wzrost kapitalizacji o miliardy! No ale rynek ma zawsze racje i nie ma co się z nim kłócić.
Czy obecne poziomy cenowe są atrakcyjne do zakupu akcji? Oczywiście niech każdy oceni sam ale chcę wypunktować kilka faktów:
Podsumowując... można patrzeć jak kurs spada i ciąć straty albo kupować po atrakcyjnej cenie;) Niech każdy wybiera sam.
Ja czas mam i poczekam do 2027 a jak spadnie do 63 to dobieram!